Każdy Franczyzobiorca otrzyma od nas pełne wsparcie w zakresie:
  • analizy rynku
  • otwarcia lokalu,
  • pełnego marketingu wizualnego
  • strony internetowej
  • prowadzenia fanpage'a na facebook'u
  • reklamy na billboardach oraz w internecie
  • promocji lokalu
  • doboru odpowiednich sprzętów gastronomicznych,
  • pełnego wsparcia w zakresie HACCP, SANEPID,
  • pełnego wystroju wnętrza w stylu Pizzerii al Forno,
  • całego menu wraz z recepturami, aby zagwarantować naszym Klientom zawsze powtarzalny i idealny smak naszej pizzy.
Dodatkowo zapewniamy darmowe szkolenie dla każdego Franczyzobiorcy i wszystkich osób zatrudnionych w lokalu w zakresie prowadzenia lokalu, wypieków pizzy, obsługi systemów POS, obsługi klienta i udzielimy wielu innych porad ułatwiających prowadzenie własnej Pizzerii.
Współpracujemy z najlepszymi dostawcami oryginalnych produktów, jednocześnie oferując bardzo atrakcyjne ceny dla naszych Franczyzobiorców.
Od naszych partnerów nie wymagamy doświadczenia w branży gastronomicznej. Podstawowym kryterium jest posiadanie lokalu o powierzchni min. 50 m2 w atrakcyjnej lokalizacji.
Więcej informacji udzielimy chętnie pod numerem telefonu 602 324 325 lub mailowo kontakt@pizzeria-alforno.pl